Pinky

Thursday, 11 December 2014

VITAMIN C ORIGINAL by Shaklee

Sempena promosi UJUNG TAHUN, Shaklee menawarkan promosi untuk VITAMIN C terbaik dunia iaitu VITAMIN C SHAKLEE!!!

Masih ingat dengan fenomena vitamin c yang melanggar MALAYSIA dulu sehinggakan ada yang menjual sebiji vitamin c pada harga RM3???

SEMUA itu ialah vitamin c shaklee yang telah dibungkus semula oleh lanun. ini adalah kerana vitamin c shaklee memang terbukti berkesan, ramai yang dah cantik kulit akibat penangan vitamin c shaklee.

Mari baca apa kelebihan vitamin c terbaik dunia ini!!

Shaklee Sustained Release Vita-C™ 500mg berupaya memberikan perlindungan berkekalan, jam demi jam dengan menggunakan sistem perlepasan berkekalannya. Vitamin C merupakan bahan antioksida yang berkeupayaan tinggi yang juga turut dikenali sebagai nutrisi yang berupaya melakukan semua perkara. Sustained Release Vita-C mengandungi:

  • Kandungan Vitamin C yang tinggi.
  • Sistem perlepasan berkekalan dalam menyalurkan Vitamin C yang menyamai kandungan satu setengah biji buah oren untuk setiap jam selama lima jam.

  • Formulasi yang membantu mengekalkan pertahanan antioksida secara semulajadi, kekuatan sel, kesihatan mata, gigi, gusi, tulang, otot dan salur darah



    OK ini merupakan poster PROMOSI

    Vitamin E juga boleh didapati secara istimewa sepanjang DISEMBER 2014 ya.

    sementara stok masih ada!



    DINA

    Sms/ whtsapp
    Pengedar sah SHAKLEE di ipoh, batu gajah, bota, parit, seri iskandar, tronoh, jelapang, meru, tanjung rambutan dan tapah. Juga boleh cod di shah alam.
    Penghantaran melalui pos untuk seluruh Malaysia

    COLLAGEN ISTIMEWA DI BULAN DISEMBER

    Bulan Disember ini Shaklee ada buat promosi Shaklee Collagen pada BUY 3 FREE 1.

    Mari lihat kebaikan Shaklee Collagen.

    • Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen,kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.
    • Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.
    • Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja. [1box mengandungi 15 uncang]



    Terbukti dapat memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu

    ♥ Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
    ♥ Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
    ♥ Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
    ♥ Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
    ♥ Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
    ♥ Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
    ♥ Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
    ♥ Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
    ♥ Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

    Boleh hubungi DINA 
    0133368478
    sms/ whatsapp
    Pengedar Shaklee Seri Iskandar, Bota, Tapah, Parit, Tronoh

    Saturday, 20 September 2014

    Pencuci muka bervitamin


    Shaklee telah hampir 60 tahun menjadi pengeluar vitamin untuk kesihatan secara menyeluruh. Hasil penyelidikan yang bertahun lamanya, Shaklee juga turut mengeluarkan rangkaian penjagaan kulit wajah. Apa yang istimewanya ialah, setiap penjagaan wajah seperti pencuci muka, toner dan pelembap ini dihasilkan menggunakan tumbuhan semulajadi.

    Terdapat dua jenis rangkaian penjagaan wajah iaitu Nutriwhite yang mengandungi agen pemutih yang selamat dan kedua pula ialah ENFUSELLE yang diperkaya dengan pelbagai jenis vitamin bagi memastikan pengguna memiliki kulit halus dan bersih.

    Disini saya kongsikan kebaikan satu produk dahulu, dan inshaAllah pada entri akan datang saya kongsikan pelbagai jenis produk lagi

    1. Daily defense whitening essence

    Dirumus dengan kepekatan bahan-bahan asli agar kulit terasa lembut sehalus sutera dan tampil lebih menawan:
    • Bearberi untuk mencerahkan dan menegangkan kulit
    • Strawberi Begonia untuk meratakan tona kulit
    • Kacang Soya untuk memudarkan dan mengurangkan jeragat dan cela kulit
    • Mulberi untuk mencegah kesan-kesan kerosakan akibat sinaran matahari
    • Vitamin C aktif untuk memperbaiki penampilan kulit dan mengembalikan seri wajah
    • Tekstur esen yang licin dan mudah diserap oleh kulit

    Untuk maklumat lanjut dan order, 

    DINA
    Sms/ whtsapp
    Pengedar sah SHAKLEE di ipoh, batu gajah, bota, parit, seri iskandar, tronoh, jelapang, meru, tanjung rambutan dan tapah. Juga boleh cod di shah alam.
    Penghantaran melalui pos untuk seluruh Malaysia

    Saturday, 14 June 2014

    PENGEDAR SHAKLEE TAPAH

    Salam kepada semua,

    SAYA ada berita gembira untuk dikhabarkan kepada semua penduduk TAPAH, anda kini boleh mendapatkan produk SHAKLEE secara COD (CASH ON DELIVERY) daripada saya. Ini adalah kerana saya telah berpindah kerja di TAPAH.

    WAKTU URUSNIAGA ialah mulai HARI ISNIN sehingga JUMAAT daripada JAM 8 PAGI SEHINGGA 4 PETANG ya!

    Sudah pasti harga berbaloi dan produk tip top.
    Konsultasi percuma juga disediakan.


    DINA
    Pengedar Shaklee Seri Iskandar, Bota, Batu Gajah, Ipoh, Tronoh dan Tapah (tapah road, batang padang, taman tapah ria, dan sekitar tapah)

    sms/ whtsapp 0133368478

    Sunday, 11 May 2014

    MEALSHAKES PROMOSI DI BULAN REJAB

    Promosi Mei:

    minuman berkhasiat untuk bulan puasa bakal menjelma ni
    minuman berkhasiat pembekal tenaga
    minuman berkhasiat untuk anak-anak kurus keding yang memilih makan
    minuman berkhasiat mengatasi sembelit

    Walllah! Sila serbu si lazat MEALSHAKES.

    Harga RUNCIT RM 114 je! Nak lagi Moooooooorah? Meh join ahli!!!




    Hubungi DINA
    0133368478
    SMS/ WHTSAPP

    BULAN RAMADHAN: SEMUA BOLEH KURUS!!

    Tak lama lagi nak puasa dah, bulan ni lah masa terbaik untuk jaga makan dan jadi lebih kurus sikit. Barulah, meletop pakai baju raya nanti!

    Meh nak belanja gambar mereka yang berjaya kelihatan gojes dan kacak dengan vitamin untuk KURUS daripada SHAKLEE. Harga serendah RM54 sahaja!



    Hubungi DINA
    0133368478
    SMS/ WHTSAPP

    Saturday, 1 March 2014

    MINUM SOYA BOLEH MANDUL

    Bulan MARCH ialah bulan PROMOSI SHAKLEE ESP. Minuman yang diperbuat daripada NON-GMO SOYA. (sila google kalau nak tahu non-gmo tu apa). Pastinya bulan ni banyak isu pasal soya dalam news feed anda. Antaranya,

    ●MAKAN SOYA BOLEH MANDUL
    ●MAKAN SOYA PENYEBAB KANSER
    ●SOYA BUKAN MAKANAN SUNNAH

    Tapi, takde pun bukti kukuh pun mereka berani bagi. Cuma copy pasta daripada internet je. Nak lawan dengan bukti ujian klinikal SHAKLEE? Huh!

    ●Makan tempe takpe sebab dah digoreng. Haaaa ni memang lawak. Tempe pun soya jugak! Orang JAWA antara penyumbang tinggi kepada bilangan rakyat MALAYSIA. Subur-subur orang JAWA tau anak berduyun!
    ●negara CHINA juga berpenduduk paling padat di dunia, mereka makan tau fu fa yang juga soya
    ●soya bukan makanan sunnah? Kalau macam tu nasi pun bukan makanan sunnah kan. Jadi sila berhenti makan nasi!
    ●soya penyebab kanker? Mana buktinya.

    SILA TERIMA SESUATU DENGAN AKAL YANG WARAS NA!