Pinky

Saturday, 14 June 2014

PENGEDAR SHAKLEE TAPAH

Salam kepada semua,

SAYA ada berita gembira untuk dikhabarkan kepada semua penduduk TAPAH, anda kini boleh mendapatkan produk SHAKLEE secara COD (CASH ON DELIVERY) daripada saya. Ini adalah kerana saya telah berpindah kerja di TAPAH.

WAKTU URUSNIAGA ialah mulai HARI ISNIN sehingga JUMAAT daripada JAM 8 PAGI SEHINGGA 4 PETANG ya!

Sudah pasti harga berbaloi dan produk tip top.
Konsultasi percuma juga disediakan.


DINA
Pengedar Shaklee Seri Iskandar, Bota, Batu Gajah, Ipoh, Tronoh dan Tapah (tapah road, batang padang, taman tapah ria, dan sekitar tapah)

sms/ whtsapp 0133368478

Sunday, 11 May 2014

MEALSHAKES PROMOSI DI BULAN REJAB

Promosi Mei:

minuman berkhasiat untuk bulan puasa bakal menjelma ni
minuman berkhasiat pembekal tenaga
minuman berkhasiat untuk anak-anak kurus keding yang memilih makan
minuman berkhasiat mengatasi sembelit

Walllah! Sila serbu si lazat MEALSHAKES.

Harga RUNCIT RM 114 je! Nak lagi Moooooooorah? Meh join ahli!!!




Hubungi DINA
0133368478
SMS/ WHTSAPP

BULAN RAMADHAN: SEMUA BOLEH KURUS!!

Tak lama lagi nak puasa dah, bulan ni lah masa terbaik untuk jaga makan dan jadi lebih kurus sikit. Barulah, meletop pakai baju raya nanti!

Meh nak belanja gambar mereka yang berjaya kelihatan gojes dan kacak dengan vitamin untuk KURUS daripada SHAKLEE. Harga serendah RM54 sahaja!



Hubungi DINA
0133368478
SMS/ WHTSAPP

Saturday, 1 March 2014

MINUM SOYA BOLEH MANDUL

Bulan MARCH ialah bulan PROMOSI SHAKLEE ESP. Minuman yang diperbuat daripada NON-GMO SOYA. (sila google kalau nak tahu non-gmo tu apa). Pastinya bulan ni banyak isu pasal soya dalam news feed anda. Antaranya,

●MAKAN SOYA BOLEH MANDUL
●MAKAN SOYA PENYEBAB KANSER
●SOYA BUKAN MAKANAN SUNNAH

Tapi, takde pun bukti kukuh pun mereka berani bagi. Cuma copy pasta daripada internet je. Nak lawan dengan bukti ujian klinikal SHAKLEE? Huh!

●Makan tempe takpe sebab dah digoreng. Haaaa ni memang lawak. Tempe pun soya jugak! Orang JAWA antara penyumbang tinggi kepada bilangan rakyat MALAYSIA. Subur-subur orang JAWA tau anak berduyun!
●negara CHINA juga berpenduduk paling padat di dunia, mereka makan tau fu fa yang juga soya
●soya bukan makanan sunnah? Kalau macam tu nasi pun bukan makanan sunnah kan. Jadi sila berhenti makan nasi!
●soya penyebab kanker? Mana buktinya.

SILA TERIMA SESUATU DENGAN AKAL YANG WARAS NA!

Monday, 27 January 2014

RAHSIA IBU MENGANDUNG: VITALEA WITH IRON

Assalamualaikum dan Salam sejahtera,

Apa yang mengerikan ibu mengandung? Apabila pergi check up dan HB turun bawah 11. Sampai kena ambil sample najis! Ewwwwww! Nah ni rahsia bagi HB MAINTAIN paras 11 ke atas! Ambil sahaja VITALEA bersama JUS OREN setiap pagi. Dengan izinNYA jua. Saya maintain sekitar 12! Anda???

Dina 0133368478

Monday, 14 October 2013

Resepi biskut jutawan. Cheesecuit fruity

Salam raya korban semua. Hari ini saya nak kongsikan resepi cheesecuit fruity yang menjadi fenomena dalam group JUTAWAN SHAKLEE.

Sedap, mudah sehingga menjilat jari dan bekas loyang!

Bahan:
250gm cream cheese
susu pekat manis
2 atau 3 sudu susu segar
biskut empat segi
nutella jika mahu
Sirap hershey coklat
almond nibs

cara:
Pukul susu pekat, susu segar dan cream cheese sehingga kembang.
susun biskut empat segi dalam bekas.
sapukan adunan cream cheese yang dipukul kembang tadi.
Kemudian susun lagi biskut diikuti cream cheese. Ikut suka anda nak berapa tebal. Boleh sapu nutella sekali di setiap lapisan biskut td.
akhir sekali, tabur buah-buahan masam yang anda gemar. Pilihan saya kiwi, anggur tanpa biji, strawberry dan mangga.
taburkan almond nibs dan hias dengan sirap hershey coklat.
simpan dlm peti ais semalaman.
Pastu ngap!


selamat mencuba!



Sunday, 13 October 2013

ATASI SERANGAN ASMA DI KALANGAN KANAK-KANAK.

TESTIMONI PENGGUNA YANG MENGGUNAKAN SHAKLEE OMEGA GUARD.

"Sharing: ssalamualaikum... hari2 baca testimoni hebat kwn2...teruja sgt2 so kali ni nak share giliran testimoni sendiri plak.
Saya mula amalkan suppliment omega guard pada anak saya start bulan Jan 2013. Sblm tu memang kerap bawak harraz g klinik disebbkan kerap selsema n banyak kahak. Hati ibu mana yang x risau kan? klu tiap2 hari bgn pagi nak solat mesti selsema n hidung tersumbat... bila disuruh buang kahak katanya kahak x nak keluar... hah! apa kes plak x nak keluar kahak ni.
Tapi biasalah doc akan beri ubat batuk, cair kahak n selsema ... spi bila2 pun itula ubatnya klu kita dok ulang alik ke klinik kan... so saya ambik keputusan untuk bg die makan omega guard + vita lea children shaklee.
Alhamdulillah dalam musim hujan skrg ni die x de nak ngadu hidung sumbat n x leh nafas lagi.. Beransur kurang dah x mcm dulu... Happy sgt2 sbb saya akan berusaha buat yg terbaik untuk harraz..."


Haaaaa............ALHAMDULILLAH. Tak perlu ke hospital untuk mendapatkan nebulizer lagi. SHAKLEE OMEGA GUARD berupaya menghalang serangan ASMA di kalangan kanak-kanak.


HUBUNGI SAYA

DINA
PENGEDAR SHAKLEE DI BOTA, SERI ISKANDAR, TRONOH, IPOH, BATU GAJAH, GOPENG DAN SEKITARNYA :)
0133368478
SMS/ WHTSAPP